Despre noi     Lista analize     Parerea dv.     Rezultate     Contact
    Acreditări     Drepturile si obligațiile pacienților     Contacte utile

Despre noi

SC AGIMED SRL s-a înființat la inițiativa medicului de laborator Furjes Adriana și a asistentei de laborator Erdélyi Gizella pe data de 15 martie 2005 având ca scop prioritar dorința de a oferi cetățenilor orașului Sovata dar și a celor din împrejurimi servicii medicale de laborator la cel mai ridicat nivel.

Inaugurarea oficială a laboratorului medical din str. Câmpu Sărat nr. 17 s-a făcut în data de 1 septembrie același an în prezența medicilor de familie, a medicilor specialiști precum și a oficialităților orașului. De asemenea au fost prezenți și reprezentanți ai furnizorului de echipamente de laborator.

În anul 2014 am deschis punctul de recoltare de la Sângeorgiu de Pădure p-ța. Claudia Redey nr. 9 (Laboratorul Medical din cadrul Spitalului Orășănesc) pentru a veni astfel în întâmpinarea cerințelor cetățenilor din orașul Sângeorgiu de Pădure.

Cu fiecare an ce trece ne gândim cum să ne îmbunătățim performanțele profesionale, calitatea serviciilor oferite precum și modalitatea de a fi cât mai aproape de cerințele clienților noștri.

Politica Cookies Politica de confidentialitate